یکشنبه ۲۳ شهریور ۰۴

قيمت روز پسته

۳ بازديد

 

 

چند دسر ساده با طعم پسته

 

 

شيريني تورون يا نوگات ايتاليايي

طرز تهييه اين آبنبات بسيار ساده است اما تهييه آن طول مي كشد و بايد بيشتر زمان را در كنار اجاق ايستاده و هم بزنيد. درست كردن اين دسر ارزش آن را دارد و بافت نهايي كار با پسته بسيار شگفت انگيز و خوش طعم است. خريد و فروش پسته در سايت پسته چي

براي پخت اين دسر به چه وسايلي احتياج داريد:

2 ورق ويفر

1 و 1/3 فنجان عسل

1 فنجان شكر سفيد

2 عدد سفيده تخم مرغ ( سفيده تخم مرغ بايد در دماي اتاق باشد)

1 پيمانه نمك

¼ قاشق غذاخوري عصاره ي وانيل

1 قاشق غذاخوري پوست ليمو

3 فنجان بادام تف داده شده

1 فنجان پسته تف داده شده

خريد اينترنتي پسته در سايت پسته چي، خريد پسته با كيفيت و قيمت مناسب.

 

مرحله اول:

در اين مرحله بايد يك ظرف براي پخت دسر انتخاب كنيد و سراسر ظرف را سلفن بزنيد به طوري كه ديواره هاي ظرف نيز پوشانده شوند و سلفن تا خارج از ظرف كشيده شود. يك رديف ويفر را در ته ظرف قرار دهيد. بادام و پسته تف داده را در مكان گرم قرار دهيد تا در انتها مخلوط كردن آن ها براي شما آسان باشد.

مرحله دوم:

عسل و شكر را در ظرفي روي شعله گاز قرار دهيد. آن قدر هم بزنيد تا مخلوط عسل و شكر كاملا با هم مخلوط شوند و به مايع لطيف و ابريشمي تبديل شود. در نظر داشته باشيد كه حرارت اجاق بايد ملايم و كم باشد و مخلوط را بايد حدودا 30 دقيقه مداوم و منظم بر روي شعله ي ملايم هم بزنيد.

مرحله سوم:

سفيده هاي تخم مرغ را جدا كرده در كاسه اي بريزيد و با كمي نمك آنقدر به هم بزنيد تا سفيده ها كف نرمي توليد كنند. مخلوط عسل و شكر را كه از قبل تهييه كرديد دوباره بر روي شعله ي ملايم قرار دهيد و به تدريج سفيده هاي هم زده را به آن اضافه كنيد در سه مرحله ي ديگر سفيده تخم مرغ را اضافه كنيد و منظم هم بزنيد.

مرحله چهارم:

هم زدن مخلوط عسل، شكر و سفيده تخم مرغ را ادامه دهيد با كف گير مداوم هم بزنيد تا زماني كه مخلوط سفيد روشن شود تا حدود 40 دقيقه بايد مخلوط را به صورت مداوم و منظم هم بزنيد.

مرحله پنجم:

عصاره ي وانيل را با پوست ليمو هم بزنيد سپس بادام و پسته را به آن اضافه كنيد و آن قدر هم بزنيد تا يكنواخت شود.

مرحله ششم:

مواد را باهم مخلوط كرده و كاملا هم بزنيد تا يك دست شود. مخلوط را در ظرف روي ورقه ويفر بريزيد و با كاردك كاملا سطح آن را صاف كنيد سپس ورقه ويفر دوم را بر روي مخلوط قرار بدهيد و كمي ورقه ويفر رو به پايين فشار بديد (حواستون باشه اونقدري محكم فشار نديد كه ورقه ويفر بشكنه و كارتون خراب بشه ضمنا مواد بين دو ورقه ويفر هم به بيرون ترشح نكنه ) حالا بايد با قسمت هايي از سلفن (كه قبلا توضيح داده بودم تا خارج از ظرف بياد يادتون باشه براي خريد پسته و فروش پسته ميتونيد از پسته چي كمك بگيريد) روي ويفر بالايي را بپوشانيد.

مرحله هفتم:

اجازه دهيد دسر شما در دماي اتاق به مدت 1 تا 2 ساعت بماند تا سفت شود و آماده شود براي برش زدن. دسر را از لبه هاي خارجي سلفن گرفته و بلند كنيد دسر را روي تخته گوشت چپه كنيد سلفن را جدا كنيد و سپس آن را با كمك چاقوي دنده اي به مربع هاي يك اينچي تقسيم كنيد

 

بيسكوئيت كرنبري و پسته

رنگ هاي قرمز و سبز در كنار هم يك كوكي بسيار جذاب براي مناسبت هاي مختلف مي سازد. پسته را به صورت تف داده و بدون نمك استفاده كنيد اما اگر پسته اي كه در اختيار داريد نمك زده شده است به ميزان ¼ قاشق چاي خوري از نمك گفته شده در دستور العمل كم كنيد.

براي پخت اين دسر به چه وسايلي احتياج داريد:

¼ فنجان روغن زيتون سبك

¾ فنجان شكر سفيد

2 قاشق چاي خوري عصاره ي وانيل

½ قاشق چاي خوري عصاره ي بادام

2 عدد تخم مرغ

1 و ¾ فنجان آرد ساده

¼ قاشق چاي خوري نمك

1 قاشق چاي خوري بيكينگ پودر

½ فنجان كرنبري خشك شده

1 و ½ فنجان مغز پسته

خريد پسته

 

مرحله اول:

فر را با دماي 300 درجه فارنهايت (150 درجه سانتي گراد) گرم كنيد.

مرحله دوم:

در يك كاسه بزرگ روغن و شكر را با هم مخلوط كنيد تا خوب يك دست شود. به مخلوط عصاره ي بادام و وانيل را اضافه كنيد و بعد ازينكه كامل هم زديد تخم مرغ ها را بشكنيد و به مخلوط اضافه كنيد. آرد، نمك و بكينگ پودر را با هم تركيب كنيد و به تدريج به مخلوط تخم مرغ ها اضافه كرده و به صورت منظم و يك دست هم بزنيد هم زمان آرام آرام پسته و كرنبري ها را به مخلوط اضافه كنيد. كرنبري و پسته ها را به صورت يك دست با مخلوط هم بزنيد.

مرحله سوم:

روي يك سيني كاغذ روغني پهن كنيد. سپس مواد را به دو دسته تقسيم كرده و در دو رديف روي كاغذ روغني پهن كنيد. ممكن است خمير پسبناك باشد و به دستتان بچسبد براي جلوگيري ازين اتفاق دستتان را كمي خيس كنيد تا خمير راحت تر به شكل مورد نظر شما در بيايد.

مرحله چهارم:

در فر را كه از قبل گرم كرديد را باز كنيد و سيني را در فر قرار دهيد. مواد بايد در فر به مدت 35 دقيقه بپزند. دقت كنيد كه زماني بيكويت كاملا پخته شده است كه رنگ كوكي شما قهوه اي روشن شده باشد و زماني كه چاقو را در آن فرو ميكنيد هنگام بيرون كشيدن چاقو تميز باشد. ازين روش براي امتحان كردن پخت كامل تمام كيك ها و بيسكوئيت ها مي توانيد استفاده كنيد. بعد از پخت كامل آن را از فر خارج كرده و 10 دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد تا خنك شود. دماي فر را تا دماي 135 درجه سانتيگراد (275 درجه فارنهايت) پايين بياوريد. براي خريد پسته و فروش پسته از سايت پسته چي كليك كنيد

مرحله پنجم:

دو قسمت كيك مانند را برش هايي با قطر ¾ اينچ بزنيد و روي سيني با كاغذ روغني بخوابانيد. سيني را در فر قرار دهيد و تقريبا 8 تا 10 دقيقه به آن زمان بدهيد تا خشك شود. سپس از فر خارج كنيد و همراه با نوشيدني دلخواه سرو كنيد.

 

بيسكوئيت دارچيني با پسته

بيسكوئيت دارچيني همراه با قهوه و چاي بسيار عالي است. چيپس دارچين و چيپس شكلات در بافت اين بيسكوئيت واقعا خوش طعم و خوش عطر است. همكاران من به شدت علاقمند به اين بيكويت شده اند و دائما درخواست مي كنند كه براي زمان استراحت صبحانه اين بيسكوئيت را بپزم و با خود به سركار ببرم تا همراه با قهوه از طعم آن لذت ببريم. سايت پسته چي مرجع خريد و فروش پسته

براي پخت اين دسر به چه وسايلي احتياج داريد:

2 و ¼ فنجان آرد ساده

1 و ½ قاشق چاي خوري بكينگ پودر

½ قاشق چاي خوري نمك

1 قاشق چاي خوري دارچين آسياب شده

خريد اينترنتي پسته

¼ قاشق چاي خوري ميخك زميني

½ فنجان كره در دماي اتاق

1 فنجان شكر سفيد

2 عدد تخم مرغ

1 قاشق چايخوري عصاره وانيل

1 فنجان چيپس دارچين براي پخت

1 فنجان مغز پسته پوسته شده

1  سفيده ي زده شده تخم مرغ

خريد و فروش پسته در سايت پسته چي. براي خريد پسته و فروش پسته كليك كنيد...

مرحله ي اول:

فر را با دماي 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) گرم كنيد. يك سيني بزرگ فر را با كاغذ روغني بپوشانيد.

 

مرحله ي دوم:

در يك كاسه ، آرد ، بكينگ پودر ، نمك ، دارچين و ميخك را با هم مخلوط كنيد تا كاملا يك دست شوند. كره و شكر را با همزن برقي با سرعت متوسط در يك كاسه بزرگ جداگانه بزنيد تا سبك و نرم شود. تخم مرغ ها را يكي يكي بزنيد. عصاره وانيل را به مخلوط اضافه كنيد. مخلوط آرد را اضافه كنيد و بزنيد تا مخلوط شوند و سپس چيپس دارچين و مغز پسته را به مخلوط اضافه كنيد.

مرحله ي سوم:

به دستتان آرد بزنيد و خمير را به دو قسمت تقسيم كنيد و هم نيمه را به صورت مستطيلي به طول 9 اينچ (22 سانتي متر) در بياوريد و روي سيني كاغذ روغني پوشانده شده قرار دهيد. با ليسكي آرام روي هر مستطيل را با سفيده زده شده تخم مرغ خيس كنيد.

مرحله ي چهارم:

30 تا 35 دقيقه بيسكوئيت را در فر بپزيد و صبر كنيد تا آن ها طلايي رنگ شوند سپس از فر خارج كنيد و در دماي اتاق قرار دهيد تا كمي خنك شود و بتوانيد با آن به راحتي كار كنيد. دماي فر را تا 325 فارنهايت (165 درجه سانتي گراد) كم كنيد و كاغذ روغني سيني فر را عوض كنيد.

مرحله ي پنجم:

با كمك يك چاقوي اره اي با حركت هاي آرام و محتاط مستطيل ها را به شكل بيسكوئيت هايي با ضخامت هاي ½ اينچي (1.5 سانتي متر) برش بزنيد. بيكوئيت ها را روي كاغذ روغني جديد قرار بدهيد و سيني را مجددا داخل فر قرار بدهيد.

مرحله ي ششم:

بيسكوئيت ها را در حدود 10 دقيقه در فر بپزيد تا برشته و ترد شوند. سپس سيني را خارج كرده؛ بيسكوئيت ها را پشت و رو كنيد و سپس 10 دقيقه ديگر سيني را در فر قرار دهيد تا هر دو روي بيسكوئيت شما برشته شود. سپس سيني را خارج كرده و بيسكوئيت ها را روي توري قرار دهيد تا خنك شوند. بعد از آن شما مي توانيد بيسكوئيت دارچيني پسته اي خود را همراه چاي يا قهوه ميل كنيد.

پودينگ آناناس و پسته

هر فردي كه از تركيب طعم پودينگ پسته و آناناس خوشش بيايد اين دسر را دوست خواهد داشت. اين نسخه اصلاح شده است و به دليل كم بودن مقدار خامه در تركيب آن براي افرادي كه كالري روزانه خودشان را محدود كرده اند دسر خوشمزه و كم كالري و مناسبي است. خريد اينترنتي پسته در سايت پسته چي به صرفه و آسان.

براي پخت اين دسر به چه وسايلي احتياج داريد:

1 بسته (1 اونس) مخلوط پودينگ فوري پسته (بدون قند)

1 ظرف  (8 اونس) ماست ساده ي كم چرب

1 ظرف (8 اونس) ماست كم چرب با طعم وانيل

1 ظرف (8 اونس) آناناس خورد شده (بدون قند افزودني)

1 فنجان خامه زده شده

مرحله ي اول و آخر :)

در يك كاسه ي بزرگ و مناسب براي حجم مواد پودينگ پسته را بريزيد و به آن ماست ساده، ماست وانيلي و آناناس خورد شده را اضافه كنيد و هم بزنيد. خامه زده شده را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد يكدست شوند. ميتوانيد پسته خورد شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنيد يا آنكه از آن در تزئين دسر خود استفاده كنيد. برش هاي پرتقال نيز در اين تركيب بسيار مطلوب هستند. بعد از اضافه كردن پرتقال يا پسته در صورت دلخواه، مخلوط را تا يكدست شدن كامل آن هم بزنيد و سپس روي آن را با سلفن بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد تا كاملا خنك شود. بعد از خنك شدن مخلوط ميتوانيد آن را اسكوپ بزنيد و با پسته و برش پرتقال و يا آناناس تزئين كنيد. با كمك سايت پسته چي در هر كجاي ايران كه هستيد انواع پسته فندوقي ، پسته اكبري و پسته اوحدي را با كيفيت و قيمت مناسب خريداري كنيد.

چند دسر ساده با طعم پسته

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.