یکشنبه ۲۳ شهریور ۰۴

پسته اكبري

۴ بازديد

 

مهمترين مزاياي پسته

 

هميشه زماني كه از پسته صحبت مي كنيم طعم منحصر به فرد آن مورد توجه قرار مي گيرد و خواص بي شمار آن در سايه ي طعم بي نظيرش ناديده گرفته مي شوند. در اين مقاله در نظر دارم 9 مزيت اصلي پسته را مطرح و مختصرا به آن ها بپردازم. اميدوارم مطالب براتون مفيد باشه خوشحال مي شم براي خريد پسته و اطلاع از قيمت پسته به سايت ما - پسته چي - سر بزنيد.

به صورت خلاصه از جمله فوايد پسته براي زندگي سالم­ تر مي­توان به قلب سالم، افزايش خون، سلامت پوست، مديريت وزن، جلوگيري از تخريب ماكولا (ماكولا همان بخشي از شبكيه است كه مسئول ديد واضح هنگام ديد مستقيم است) و فشار خون بالا و همچنين بهبود هضم غذا اشاره كرد.

پسته چيست؟

پسته يكي از پر قدمت­ ترين مغزهاست. در سراسر دنيا از اين مغز در آشپزي يا به صورت ميان وعده استفاده مي­شود. شما مي­توانيد از پسته به طرق مختلف در بشقاب غذاي خود استفاده كنيد (در سالاد، بستني، كيك يا همراه با برنج و يا فرآورده­ هاي گوشتي). مغزهاي پسته فصلي نيستند و در تمام ايام سال در دسترس هستند. توليد يك درخت پسته حدود 10 تا 12 سال طول مي­كشد. پسته پوسته­ هاي سخت و دانه­ اي بزرگ دارد.

ارزش غذايي پسته

پسته از معدود مغزهايي است كه داراي تعادل كاملي از مواد مغذي از جمله كربوهيدارت­ ها، پروتئين، اسيدهاي آمينه، چربي­ ها و فيبرهاي غذايي است. بر طبق بانك اطلاعات ملي مواد مغذي پسته همچنين سرشار است از مواد معدني مانند فسفر، پتاسيم، كلسيم، آهن، منيزيم، روي، مس و سديم هستند. پسته همچنين داراي ويتامين­ هاي اساسي مانند ويتامين ­هاي گروه B، ويتامين A، ويتامين C، ويتامين E و ويتامين k است. پسته همينطور كولين و بتائين مورد نياز بدن فرد را تامين مي­كند. نكته­ ي حائز اهميت اين است كه پسته در مقايسه با بسياري از ساير مغزها و البته ميوه ­هاي خشك شده با مقادير مشابه علاوه بر اينكه چربي كمتري دارد كالري كمتري نيز در اختيار قرار مي­دهد.

فوايد پسته براي سلامتي

بزرگترين مزاياي پسته براي سلامتي موارد زير هستند:

سايت پسته چي مرجع خريد و فروش پسته

  • خواص آنتي اكسيداني

بارها از اين خاصيت پسته سخن به ميان آورديم. بر طبق مطالعه ه­ايي كه شرح آن در Journal of Food Chemistry منتشر شده است حتي در پوسته­ هاي پسته نيز مقدار قابل توجهي آنتي اكسيدان است. آنتي اكسيدان­ ها راديكال­ هاي آزاد تشكيل شده بر اثر متابوليسم سلولي در بدن را خنثي مي­كنند. راديكال هاي آزادي كه از متابوليسم سلولي حاصل مي­ شوند خطر بيماري­ هايي مانند سرطان و بيماري­ هاي قلبي عروقي را افزايش مي­ دهند.

  • سلامت قلب را تضمين مي­كند و سطح عملكرد قلب را بهبود مي­بخشد

مصرف منظم پسته به عنوان بخشي از رژيم غذايي سالم و متعادل مي­تواند سطح كلسترول LDL بدن را كاهش دهد. آنتي اكسيدان­ ها، فيتواسترول­ ها و اسيدهاي چرب اشباع نشده براي تقويت عملكرد و سلامت قلب بسيار مناسب­ اند. همچنين پسته منبعي غني از اسيد آمينه­ اي به نام ال آرژنين است كه از سخت شدن رگ­ ها و تشكيل لخته­ هاي خون جلوگيري مي­كند.

  • كمك به تثبيت و يا حتي كاهش وزن

پسته انتخاب بهينه ­اي براي افرادي است كه رژيم لاغري دارند. پسته با كالري كم، نسبت پروتئين بالا، نسبت چربي اشباع شده­ ي كم و نسبت چربي اشباع نشده­ ي بالا، گزينه­ ي خوبي به عنوان يك ميان وعده­ ي مغذي براي افرادي كه قصد كاهش وزن دارند است. محققان در مركز تغذيه انساني كاليفرنيا خواص مديريت وزن پسته را تائيد كردند. خريد پسته و فروش پسته با كيفيت بالا و قيمت مناسب

  • از بيماري ماكولا يا AMD پيشگيري مي كند.

پسته حاوي آنتي اكسيدان هاي كاروتنوئيد مانند لوتئين و زاگزانتين است. بر طبق اظهارات انجمن بينايي سنجي آمريكا اين آنتي اكسيدان ها خطر ابتلا به بيماري ماكولاي وابسته به سن در افراد مسن را كاهش مي دهد.

 

  • به هضم غذا كمك مي كند

از مزاياي اصلي پسته اين است كه منبع خوبي از فيبر غذايي است. وجود فيبر در وعده ي غذايي به هضم راحت آن كمك مي كند. يك وعده ي 30 گرمي از پسته حاوي حدود 3 گرم فيبر غذايي است كه براي عملكرد مطلوب دستگاه گوارش بيش از اندازه ي كافي است. براي خريد اينترنتي پسته كليك كنيد

  • جذب آهن

پسته حاوي مقادير قابل توجهي از مس است. وجود مس در وعده ي غذايي به جذب بيشتر آهن منجر مي شود. اين فرايند براي بيماري هايي همچون كم خوني بسيار موثر است چرا كه تعداد هموگلوبين ها و جريان خون افزايش مي يابد.

  • مراقبت از پوست

پسته خشكي پوست را كاهش مي دهد. اسيدهاي چرب سالم به ايفاي اين نقش كمك مي كنند. پسته حاوي مقادير بالايي از اسيدهاي چرب است. چربي همچنين به عنوان يك ماده حامل خوب يا روغن پايه عمل مي كند زيرا به عنوان ماده اي در درمان هاي سنتي مانند رايحه درماني و ماساژ درماني سنتي استفاده مي شود.

  • خواص تقويت جنسي

بر طبق مجله بين المللي تحقيقات ناتواني جنسي، پسته مي تواند بر نشاط جنسي در آقايان تائيرگذار باشد. مطالعات نشان داده اند كه آن دسته از آقايان كه روزانه حدود 100 گرم از پسته به مدت سه هفته مصرف كرده بوند عملكرد نعوظ آن ها 50 درصد بهبود پيدا كرده بود. اين نظريه با اسكن اولتراسوند جريان خون در آلت تناسلي آقايان تائيد شده. براي اطلاع از قيمت روز پسته كليك كنيد

  • ديابت را كنترل كنترل مي كند

افراد ديابتي مي توانند با طيب خاطر از پسته استفاده كنند. آنتي اكسيدان هاي موجود در پسته به كاهش روند گليكاسيون كمك مي كنند. گليكاسيون يعني قندها پيوندهاي نامناسبي با پروتئين ها ايجاد مي كنند و آن ها را غيرقابل استفاده مي كنند. بر اساس مطالعاتي كه در The Review of Diabetic Studies در سال 2014 منتشر شد اين مواد همچنين ميزان قند و فشار خون را نيز كنترل مي كنند.

  • ضد التهاب

وجود ويتامين A ، E و ساير ويتامين ها داراي خواص ضد التهابي هستند ، به اين معني كه قرار دادن پسته در رژيم غذايي سالم به كاهش التهاب تقريبا در هر قسمت از بدن كمك مي كند

  • محافظت از نور

مقدار زياد ويتامين B6 موجود در پسته به ساخت اسيدهاي آمينه ضروري در انتقال تكانه هاي عصبي كمك مي كند. بنابراين ، آن نيز نقش مهمي در حفظ سيستم عصبي سالم دارد.

  • مصونيت را تقويت مي كند

پسته به دليل منبع غني ويتامين B6 موجود در آن ها ، در تقويت ايمني كمك مي كند. آن ها به ساخت يك سيستم ايمني قوي كمك مي كنند و به محافظت از بدن در برابر عفونت هاي مختلف كمك مي كنند.

با كمك سايت پسته چي خريد اينترنتي پسته با آرامش و به سادگي

مهمترين مزاياي پسته

خريد و فروش پسته

۴ بازديد

در اين مقاله تصميم داريم به پسته و تاثير آن بر كاهش وزن بپردازيم. در مقالات قبلي از مزاياي غيرقابل چشم پوشي پسته گفتيم اينبار در طي چند پاراگراف بعدي به يكي از محبوب ترين خواص پسته يعني تاثير آن بر كاهش وزن ميپردازيم. براي اطلاع از قيمت روز پسته و خريد پسته با قيمت مناسب كليك كنيد

بامطالعات نشان مي­دهند در يك رژيم مناسب براي كاهش وزن وجود پسته مي­تواند بسيار مفيد باشد.

مصرف منظم پسته در فرد سبب تغييراتي مطلوب مي­شود. پايين آوردن فشار خون در يك رژيم غذايي مناسب براي كاهش وزن كمك كننده است.

FRESNO، كاليفرنيا، 20 جولاي 2020، افراد علاقمند به مصرف آجيل كه در كوشش براي كاهش وزن بودند از حضور پسته در رژيم غذايي خودشون خوشحال بودند چرا كه تحقيقات نشان دادند افزودن پسته به رژيم غذايي مي­تواند نقش بسزايي در كاهش وزن افراد داشته باشد. در يك رژيم غذايي مناسب با كالري دريافتي محدود پسته علاوه بر كمك به كاهش وزن مي­تواند سبب كاهش فشار خون نيز بشود. در چندين مطالعه علمي نشان داده­ شده­است كه پسته براي تثبيت وزن نيز كمك كننده­است. مي­توانيد بدون نگراني از اضافه وزن ميزان معيني از پسته­ را در رژيم روزانه­ي خود قرار دهيد و از مزاياي ديگر آن نيز بهره­مند شويد چراكه پسته باعث افزايش وزن نخواهد شد. اين تحقيقات براي اولين بار پسته را به عنوان بخش موثري از رژيم غذايي براي كاهش وزن در شرايط واقعي بررسي مي­كند.

محققان دانشگاه كاليفرنيا، سانديگو، تاثير پسته در رژيم غذايي 100 شركت­كننده­ي سالم داراي اضافه وزن و چاقي بررسي كردند. همه شركت­كنندگان مشاوره كلي در رابطه با رژيم غذايي و روند كاهش وزن با اموزش راه­هاي افزايش فعاليت بدني را دريافت كردند. نيمي از شركت كنندگان 1.5 اونس پسته در رژيم غذايي روزانه خود داشتند (گروه پسته) و نيمه­ي ديگر از پسته در رژيم غذايي خود استفاده نمي­كردند (گروه كنترل). محققان اطلاعات سلامتي، رژيم و آزمايشات در رابطه با خطر ابتلا به بيماري­هاي قلبي عروقي شركت­كنندگان را در ابتدا و انتهاي اين دوره­ي چهارماهه اندازه­گيري كردند.

بر طبق گفته­ي محققين، هر دو گروه حدود 5 درصد از وزن خود را از دست دادند. هر دو گروه به ميزان قابل توجهي اندازه دور كمر و شاخص توده­ي بندي­شان كاهش يافته بود. اندازه­ي دور كمر و شاخص توده بندي بالا تنها باعث چاقي نيستند و خواه ناخواه سبب بالا رفتن خطر ابتلا به بيماري­هايي مانند ديابت و بيماري­هاي قلبي عروقي مي­شوند. علاوه بر كاهش وزن و شاخص توده بدني در گروه پسته نتايج جالب توجه و مفيد ديگري نيز حاصل شد. ازين تغييرات مي­توان به فشار خون سيستوليك و دياستوليك  پايين، مصرف بالاتر فيبر و مصرف كمتر قند و همچنين سطح بالاتر آنتي­اكسيدان كاروتنوئيدهاي لوتئين، آلفا و بتا كاروتن در خون و نسبت سالم­تري از پلي و مونو اسيدهاي چرب غيراشباع در بدن اشاره كرد.

بر طبق گفته­ي سرپرست محققين (شريل ال راك _ دكتري تغذيه) اين مطالعات در كنار باقي مشاهدات نشان مي­دهد كه پسته مي­تواند يك جزء موثر در رژيم­هاي كاهش وزن باشد زيرا منبعي از مواد مغذي است و     مي­تواند الگوي غذاي سالم را ارتقا دهد.

براي اطلاع از قيمت پسته و خريد پسته كليك كنيد

يادداشت­هاي ويراستار

مطالعات نشان داده­است كه پسته آمريكايي داراي يك مجموعه منحصر بفرد از مواد مغذي است كه داراي مزاياي متعددي براي حفظ سلامتي­اند. پسته به عنوان يك پروتئين كامل معرفي شده چرا كه حاوي تمام 9 آمينواسيد ضروري براي حفظ سلامت افراد بالاي 5 سال است. اين امر در زماني كشف شد كه پروتئين پسته به طور مستقيم توسط دانشگاه ايلينوي مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. پسته منو و پلي اسيدهاي چرب غيراشباع دارد كه براي كاهش خطر بيماري­هاي قلبي عروقي مفيد است. پسته حاوي عناصر غذايي گياهي لوتئين و زاگزانتين است كه چشم را از اشعه­ي ماوراي بنفش و نور آبي محافظت مي­كند. پسته همچنين منبع خوبي از فيبر و ويتامين B6 است.

افرادي كه از رژيم كتو استفاده مي­كنند بايد در نظر داشته باشند كه كرب پسته نسبت به ساير مغزها بالاست و بايد در مصرف آن دقت كافي داشته باشيد.

10 عدد پسته­ي متوسط به طور ميانگين 40 كالري، 1 گرم پروتئين، 2 گرم كربوهيدرات، 3 گرم چربي و 1 گرم فيبر دارد.

در پسته مقادير قابل توجهي ويتامين A ، ويتامين B6، آهن، كلسيم، ويتامين C و منيزيم يافت مي­شود.

طي مطالعه­اي با 90 نفر شركت كننده، افراد را به سه گروه تقسيم كردند. گروه اول به صورت روزانه 42 گرم پسته مصرف كردند. گروه دوم روزانه 70 گرم پسته و گروه سوم در رژيم غذاييشان هيچ ميزان پسته نبود. همه­ي افراد مطابق با توصيه­هاي انجمن قلب آمريكا مشاوره رژيم دريافت كردند. دوازده هفته بعد هيچ يك از گروه­ها تغييرات قابل توجهي در وزن يا شاخص توده­ ي بدني نداشتند اما گروه هايي كه از پسته در رژيم غذايي آن ها استفاده شده بود سطح گلوكز خون و تري گليسيريد پايين تر بود. محققان به اين نتيجه رسيدند كه پسته مستقيما باعث كاهش وزن نمي­شود اما در كنار يك رژيم غذايي سالم باعث بهبود علائم سندروم متابوليك مي­شود. علائمي مانند فشارخون، انسولين و تري گليسيريد. بهترين روش مصرف پسته، خوردن پسته­ي خام بدون نمك است كه به عنوان يك ميان وعده­ي سرشار از پتاسيم بسيار مناسب است. ميزان مصرف توصيه شده توسط محققين نصف فنجان پسته است كه بايد براي تحقق كاهش وزن مورد نظر خود به اين ميزان پايبند باشيد. اين ميزان از پسته علاوه بر تامين ويتامين E كه ضد سرطان است با فراهم كردن ميزاني از ويتامين B6 روحيه فرد را ارتقا مي­دهد و سيستم ايمني بدن را تقويت مي­كند.

سايت پسته چي مرجع فروش پسته با بسته بندي هاي زيبا و قيمت مناسب مي باشد.

 

پسته و اثر آن بر كاهش وزن

 

 

 

خريد اينترنتي پسته

۰ بازديد

 

 پسته و انواع آن در ايران

حفاري باستان شناسان در جروم (در نزديكي شمال شرقي عراق كنوني) نشان مي دهد از اوايل سال 6750 قبل از ميلاد مصرف پسته به عنوان آجيل در ميان مردم به عنوان وعده غذايي يا ميان وعده رايج بوده است. سپس تا سال 2000 استفاده از پسته به دلايل نامشخصي منسوخ شد تا زماني كه خاور نزديك شروع به رشد كرد و تمدن بابل شكل گرفت. در آن زمان غذاهاي كم نظير و ناياب مانند پسته دوباره كشف شدند و مجددا مردم به كشت آن ها علاقه نشان دادند. گفته مي شود در باغ هاي معلق بابل در زمان سلطنت مردوك بالادان حدود 700 سال قبل از ميلاد مسيح داراي باغ پسته بوده است.

پسته و بادام تنها مغزهايي هستند كه از آنها در كتاب مقدس نام برده شده. آنجا كه مي فرمايد: " بنابر اين پدرشان، يعقوب، سرانجام به آن ها گفت ( اگر لازم است؛ پس چنين كنيد، تعدادي از بهترين محصولات زمين را در كيف خود بگذاريد و آن ها را به عنوان هديه نزد ايشان ببريد. كمي عسل كمي مرهم و دارو، مقداري اوديه و مربا و مقداري مغز پسته و بادام. در تپه هاي صخره اي فلسطين و لبنان درختان پسته ي وحشي بسياري مي رويند. مردم در آن زمان پسته ها را به صورت خام برداشت و در خانه با نمك و فلفل سرخ مي كردند. در دوران باستان حتي از روغن پسته براي پخت و پز و طعم دادن به دسرها نيز استفاده مي شد. آجيل ها به خصوص پسته در تهييه ي دسرهاي خوش طعم و تاريخي مانند باقلوا، نوقا و ساير غذاهاي تركي از جايگاه ويژه اي برخورداند. پسته در دستور پخت اين غذاها نقش مهمي ايفا مي كند وحذف نشدني است. در كتاب مقدس ذكر شده است كه از پسته خرد شده در تهييه كمپوت هاي ميوه اي، پودينگ ها، مواد قيمه و انواع سس ها استفاده مي شده. امروزه پسته در ميان آمريكايي ها به عنوان يك ميان وعده ي محبوب رايج است. در متدهاي آشپزي ايراني پسته به همراه كشمش يا مويز، سبزي ها و زعفران به برنج اضافه مي شود.

در قرن اول ميلادي پسته اولين بار در رم توسط امپراطور ويتالي رايج شد. آجيل در قرن اول ميلادي از سمت سوريه كم كم به سمت ايتاليا رفتند و از آن جا به سراسر مديترانه گسترش يافتند. ايراني ها از پسته نه تنها در تهييه دسرها استفاده ميكردند بلكه از آن براي غليظ شدن و تقويت مزه ي سس ها به وفور استفاده مي كردند. اعراب چند راز آشپزي را از ايرانيان آموختند و از پسته در انواع دسرهاي خود مانند باقلوا استفاده كردند. فروش پسته به عنوان يك كالاي ارزشمند از طريق جاده ابريشم حاصل ميشد و پسته ها از ايران مستقيم به چين فرستاده مي شدند. پسته هميشه ميان ايرانيان محبوب بوده است. امروزه با خريد اينترنتي پسته به راحتي مي توان اين مغز ارزشمند را تهييه كرد.

انوع پسته ي ايراني

 پسته ايراني

در اينكه پسته ايراني بهترين طعم و سطح بالايي از مواد مغزي دارد شكي نيست. پسته ي ايراني مزاياي مختلفي دارد كه آن را از ساير پسته ها متمايز ميكند و به آن برتري ميدهد و به خمين دليل هم قيمت بالاتري دارد و طعم آن شهرت جهاني دارد. ده ها گونه پسته در ايران كشت مي شود كه از آن ها چند گونه اي كه مزيت هاي بيشتري دارند در مقياس وسيع تر توليد مي شوند و به گونه هاي تجاري تبديل شده اند. به طور كلي انواع پسته هاي تجاري ايراني از نظر ظاهر به دو دسته تقسيم مي شوند؛ پسته هايي كه ظاهر گردي دارند و آنان كه ظاهري كشيده و بلند دارند. اگر نسبت طول به قطر پسته بيشتر از 1.5 باشد آن پسته بلند است در غير اين صورت در دسته انواع گرد جاي مي گيرد. امروزه چهار نوع از گونه هاي تجاري در ايران رواج بيشتري دارند كه در ادامه به مشخصات و خواص هر كدام ميپردازيم تا تشخيص اين پسته ها براي شما راحت تر شود. براي خريد پسته ايراني به پسته چي سر بزنيد

پسته فندوقي:

 

پسته فندوقي

 

پسته فندوقي يا پسته اوحدي گسترده ترين نوع است و در بيشتر مناطق پسته خيز ايران رشد مي كند. اين پسته از نوع گرد است و كمترين شاخص شكل را در بين چهار گونه ي تجاري دارد. پسته با اندازه هاي 28/26 به مقدار كمي در اين نوع يافت مي شود. اين نوع پسته حدود 50% توليدات ايران را شامل مي شود. اين نوع از پسته به دليل محصول سالانه كم زياد مورد اقبال باغ داران نيست. سايت پسته چي مرجع فروش پسته با بسته بندي هاي شكيل و زيبا و قيمت مناسب مي باشد.

پسته كله قوچي:

 


پسته كله قوچي

 

اين نوع پسته كشت راحتي دارد و در دسته پسته هاي گرد قرار ميگيرد. دانه هايي با اندازه ي 20/18 در اين نوع پسته به ندرت ديده مي شود. اين گونه در حال افول است و در حال حاضر كمتر به توليد اين گونه از پسته پرداخته مي شود. خريد و فروش پسته با كيفيت و قيمت مطلوب در پسته چي ؛)

پسته اكبري:

 

پسته اكبري

 

پسته اكبري يا پسته بادامي از انواع محبوب پسته در ايران است. اين نوع پسته نسبت به انواع تجاري ديگر نوظهورتر است و داراي دانه هاي بزرگ تري است نسبت به دوگونه اي كه قبل تر ذكر شده. شكل بلندتري دارد و راحت تر شكسته مي شود. براي اطلاع از قيمت پسته كليك كنيد.

پسته احمد آقايي:

 

پسته احمدآقايي

 

نوظهورترين گونه پسته هاي تجاري، پسته احمدآقايي است. اين گونه بسيار مورد توجه كشاورزان است. زمان كمي براي توليد مي برد و راندمان بالايي دارد. در برخي بازارها مانند يونان و هند خواهان بسياري دارد و محبوب است. توليد اين گونه در حال افزايش است. شكل پسته ي احمدآقايي مشابه گونه ي آمريكايي پسته ي كرمان است. رنگ پوسته ي اين پسته نسبت به ساير گونه ها روشن تر است و شكل آن بلند و كشيده است شاخص شكل اين پسته به بالاي 1.5 مي رسد. بيشتر باغات در حال حاضر با اين نوع از پسته كاشت مي شوند. در آينده انتظار مي رود بيشتر پسته موجود در بازار از اين گونه باشد. براي خريد اينترنتي پسته به پسته چي سر بزنيد :)

 

 پسته و انواع آن در ايران

فروش پسته

۰ بازديد

آنچه از فوايد مصرف پسته نمي دانيد

مغز پسته بسيار منحصر به فرد و ارزشمند است. عطر و طعم مطبوعي دارد و رنگ آن به ظرف آجيل طراوت و زيبايي مي­دهد. پسته يكي از قديمي­ترين آجيل­هاي جهان است كه از هزاران سال پيش در خاورميانه رشد    مي­كند و ميان مردم جايگاه خاصي داشته است. نام پسته حتي در كتاب مقدس نيز ذكر شده است كه نشان از تاريخ غني پسته به عنوان منبع غذاي ارزشمند دارد. مانند تمام مغزها پست نيز حاوي مواد مغذي بسياري است با اين حال خواص منحصر به فردي نيز دارد كه آن را از ساير مغزها متمايز مي­كند. مي­توان پسته را به شيوه­هاي مختلف مصرف كرد مثلا شما مي­توانيد آن را به تنهايي به عنوان يك ميان وعده سالم مصرف كنيد يا در سالادهاي مختلف و يا در كنار ميوه­هاي خشك شده، بر روي ماهي يا گوشت از پسته استفاده كنيد. در ادامه به مزاياي ويژه و منحصر به فرد پسته مي­پردازيم. پسته چي مرجع خريد پسته و فروش پسته

  • پسته يك منبع غني از پروتئين است.

بيشتر مغزها به اندازه­ي خود حاوي مقادير زيادي پروتئين هستند و پسته نيز ازين قاعده مستثني نيست. يك وعده 1 اونسي از پسته ( تقريبا 49 مغز پسته) حاوي 6 گرم پروتئين است. بدن اين پروتئين را به اسيد آمينه تشكيل دهنده­ي آن تجزيه مي­كند و از آن براي ترميم بافت ها يا ملكول هاي جديد استفاده مي­كند. به علاوه خوردن غذاهاي سرشار از پروتئين به فرد كمك مي­كند تا احساس سيري كند و كمتر هوس غذاهاي ناسالم داشته باشد اين موضوع پسته را به يك ميان وعده عالي براي كنترل و كاهش وزن تبديل كرده است. پسته حاوي مقاديري از مهاركننده هاي سنتز نيتريك اسيد (NO) مبتني بر آرژينين است كه براي تحقيقات آزمايشگاهي و كلينيكي مورد توجه ويژه اي است. بنابر اين پسته مي­تواند نقش مهمي در محافظت از بدن در برابر بيماري هاي مرتبط با سنتز نيتريك اسيد داشته باشد. براي اطلاع از قيمت پسته كليك كنيد.

  • پسته ها ميزان اندازه اي از اسيدهاي چرب مفيد دارند.

پسته يك ماده­ي غذايي پرچرب است اما اين موضوع از عيوب اين مغز نيست چرا كه در هر وعده پسته حاوي 13 گرم چربي است كه فقط 2 گرم ازين 13 گرم چربي، چربي اشباع شده است. چربي­هاي اشباع شده چربي­هاي ناسالمي هستند كه خطر بيماري­هاي قلبي عروقي را افزايش مي­دهند و ارتباط مستقيم با بيماري هاي قلبي عروقي دارند. بقييه چربي­هاي پسته چربي­هاي اشباع نشده هستند كه در واقع از قلب محافظت مي­كنند امگا3 ازين قبيل اسيد چرب­هاست، با سطح پايين كلسترول بد و سطح بالايي از كلسترول خوب. پسته حاوي اسيد آلفا لينولئيك است. اسيد آلفا لينوليك يك نوع اسيد چرب امگا3 است كه مي­تواند به DHA و EPA تبديل شود. دو شكل ديگر امگا 3 فقط در منابع حيواني يافت مي­شوند. بنابراين براي وگان­ها و وجترين­ها مناسب ترين راه تامين اين انواع امگا 3 مورد نياز بدن مصرف پسته است. همچنين با توجه به ميزان پروتئين بالاي پسته در برابر ميزان كم چربي اشباع شده و اشباع نشده و در نتيجه كالري كم، مصرف پسته براي افرادي كه قصد كاهش وزن دارند انتخابي با طعم مناسب، كالري كم و مواد مغذي زياد است و مي­تواند ميان وعده اي عالي به شمار آيد.

  • پسته حاوي آنتي اكسيدان هاي مفيد و مورد نياز بدن است.

سلول­هاي ما با پيرتر شدن، آسيب اكسيداتيو ميبيندد. اين موارد مي­تواند مربوط به وجود راديكال­هاي آزاد باشد كه مي­توانند آسيب قابل توجهي به سلول ها وارد كنند. دسته اي از ملكول ها كه آن ها را آنتي اكسيدان مي­ناميم مي­توانند اين راديكال هاي آزاد را جارو كرده و از بخش قابل توجهي از آسيب وارده به سلول ها را معكوس كنند. پسته منبعي غني و عالي آنتي اكسيدان هايي از جمله لوتئين ، بتاكاروتن و گاما توكوفرول است. بتاكاروتن به عنوان پيش ماده­ي ويتامين A عمل مي­كند (ويتامين A از بتاكاروتن ساخته مي­شود) در حالي كه گاما توكوفرول به عنوان پيش ماده ويتامين E در بدن استفاده مي­شود. هر دو ويتامين A و E كه در بالا ماده هاي پيش ساز آن­ها ذكر شد داراي عملكرد آنتي اكسيداني بسيار بالايي هستند. مطالعات نشان داده­اند مصرف همه­ي انواع پسته ( پسته اوحدي، پسته بادامي، پسته فندوقي و ..) با توجه به اينكه داراي مواد مغذي فوق الذكر هستند روشي عالي براي كم كردن برخي آسيب هاي اكسيداتيو است. در مطالعاتي راجع به اثرات پسته محققين به طور تصادفي دريافتند كه مصرف روتين پسته با سطح پايين كلسترول مضر LDL در خون مرتبط است. بر طبق نظر محققين اين امر ممكن است به دليل آنتي اكسيدان هاي موجود در پسته باشد.

  • پسته منبعي غني و عالي براي فسفر معدني است.

براي عملكرد فيزيولوژيكي صحيح و عالي، بدن ما به عنصر فسفر احتياج دارد. تامين اين عنصر براي بدن امري ضروري و حياتي است. فسفر علاوه بر اينكه عضو مهمي از ساختار تمام سلول هاي بدن است؛ انواع واكنش هاي فيزيولوژيكي را تنظيم مي­كند. تامين فسفر كافي براي بدن تضمين كننده­ي توليد انرژي توسط سلول ها و عملكرد مناسب متابوليسمي بدن است همچنين باعث تقويت استخوان ها مي­شوند. در نظر داشته باشيد كه يك پيمانه­ي يك اونسي از انواع پسته (پسته بادامي ، پسته فندوقي ، پسته اوحدي و .. ) حاوي 137 ميلي گرم فسفر است كه اين ميزان حدودا 14% از نياز روزانه فرد را تامين مي­كند.

  • پسته حاوي ويتامين ضروري B6 است.

ويتامين B6 فوايد بسيار زيادي دارد و از ضروري ترين موادهاي آلي براي بدن است. عدم دريافت ميزان كافي از اين ويتامين خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي، انواع خاصي از سرطان و اختلال عملكرد شناختي به همراه دارد. بنابر اين يك رژيم غذايي سالم با مصرف ميزان كافي از پسته مي­تواند خطر ابتلا به دامنه­ي گسترده اي از بيماري ها را كاهش دهد. دريافت ميزان كافي از ويتامين B6 از طريق رژيم غذايي مناسب علاوه بر بهبود بخشيدن به سلامت قلبي عروقي به عملكرد سريع مغزي فرد نيز كمك مي­كند. ميزان مناسب اين ويتامين براي بانوان مقدار 1.5 ميلي گرم به صورت روزانه و براي آقايان روزانه 2 ميلي گرم است. اين در حاليست كه يك وعده پسته شامل يك اونس پسته حاوي 0.4 ميلي گرم ويتامين B6 است. اين ميزان از ويتامين B6 موجود در پسته به شما كمك مي­كند تا بتوانيد علاوه بر لذت بردن از طعم و عطر مطبوع و دلنشين پسته، ميزان توصيه شده از ويتامين ضروري B6 را نيز تامين كنيد. براي خريد و فروش پسته كليك كنيد

  • پسته براي عملكرد روده بسيار مفيد است

اكثر مغزهاي آجيل از فيبر غني هستند. يبوست با با منظم كردن حركات روده از بين مي­رود؛ مصرف فيبر به ميزان كافي باعث منظم شدن حركت مواد در روده ها مي­شود. دفع راحت و كامل مواد هضم نشده به داشتن سيستم هضم و دفعي سالم و در نتيجه پوستي شفاف منجر مي­شود. از انواع فيبر مي­توان به پري بيوتيك اشاره كرد. پري بيوتيك ماده­ي مغذي خوبي براي باكتري هاي مفيد روده است. كمك به تكثير و توليدمثل باكتري هاي مفيد روده با تغذيه­ي آن­ها از افزايش و توليد مثل باكتري هاي مضر روده جلوگيري مي­كند. در سال 2012 تحقيقاتي بر روي فوايد پسته انجام شد. بر طبق اين تحقيقات خوردن پسته مي­تواند باعث افزايش جمعيت باكتري­ هاي مفيد روده شود. در  اين تحقيقات شركت كننده ها موظف به رعايت رژيم خاصي شدند. شكت كننده ها به سه گروه تقسيم شدند و در رژيم غذايي هر يك از گروه ها ميزان خاصي از پسته گنجانده شده بود. اين ميزان شامل 0 اونس پسته براي گروه اول، 1.5 اونس پسته براي گروه دوم و 3 اونس پسته براي گروه سوم مي­شد. محققين با جمع آوري نمونه­ هاي مدفوع شركت كننده ها و بررسي اين نمونه ها به اين نتيجه رسيدند كه افرادي كه به صورت روزانه 3 اونس پسته مصرف مي­كردند نسبت به ساير گروه ها كاهش چشم گيري در ميزان باكتري هاي مضر روده­اشان داشته اند. خريد اينترنتي پسته علاوه بر راحت و ساده بودن به شما كمك مي كند تا در وقت خود صرفه جويي كنيد.

 

 آنچه از فوايد مصرف پسته نمي دانيد

 

 

قيمت پسته

۰ بازديد

 

دسرهاي پسته اي

قبلا راجع به فوايد پسته مقالات مختلف ي رو بررسي كرده بوديم و تاثير مثبتش روي دستگاه­ هاي مختلف بدن برامون مشخص شد. امروز ميخوام بهتون چند روش خوشمزه­ تر خوردن پسته رو پيشنهاد بدم. همون طور كه همگي ميدونيد ميشه از پسته تو بستني، كيك و ساير دسرها و خوردني ­ها استفاده كرد. با اين كار هم بشقاب غذايي متنوع ­تري داريم و هم غذاي سالمي مصرف مي­كنيم. براي خريد پسته ي با كيفيت و قيمت مناسب از پسته چي كمك بگيريد

 

  • بستني پسته اي

مواد لازم:

1 فنجان پسته پوست شده بدون نمك

¾ فنجان شكر

2 فنجان شير (از شير كم چرب يا بدون چربي استفاده نكنيد)

½ قاشق چاي خوري عصاره بادام

4 عدد زرده تخم مرغ

1 فنجان خامه زده شده

¾ فنجان پسته ­ي برشته شده بدون نمك (درشت خرد كنيد)

 

براي اطلاع از قيمت پسته كليك كنيد

 

 

طرز تهيه:

1 فنجان پسته را با 4/1 فنجان شكر ميكس كنيد. شير و مخلوط پسته­ ي خرد شده با شكر را در قابلمه­ بريزيد، حرارت دهيد تا به جوش آيد. مخلوط را از روي حرارت برداريد عصاره­ ي بادام را به مخلوط اضافه كنيد. زرده ­ي تخم مرغ و ½ فنجان شكر را در يك كاسه­ ي متوسط مخلوط كنيد. مخلوط شير داغ و پسته را به تدريج به مخلوط اضافه كنيد. با حرارت ملايم تا قبل از به جوش آمدن مخلوط، به خوبي و مرتبا آن را هم بزنيد سپس صاف كنيد و دو ساعت زمان بدهيد تا سرد شود. سپس 1فنجان خامه و پسته خرد شده را به مخلوط اضافه كنيد. مخلوط رو داخل بستني ­ساز بر طبق دستورالعمل شركت سازنده ­ي بستني ­سازتون آماده كنيد و سپس به فريزر منتقل كنيد و 3 ساعت صبر كنيد تا بستني شما آماده شود.

 

  • دستر پسته ­اي

مواد لازم:

½  فنجان پسته خورد شده

½  فنجان كره­ ي له شده

1 فنجان آرد

1 قاشق غذاخوري شكر

250 گرم پنير خامه ­اي قالبي خرد شده

1 فنجان شكر قنادي

1كيلوگرم خامه زده شده

2 بسته پودينگ فوري پسته

½ تا 2 فنجان شير سرد

 

طرز تهييه:

در مرحله ­ي اول فر با دماي 325 فارنهايت گرم كنيد. از آجيل ­ها يك قاشق برداريد و باقي آن را با كره، آرد و شكر را كاملا مخلوط كنيد سپس مواد را در ته ظرف صاف و با پشت قاشق محكم فشرده كنيد. 15 دقيقه در فر قرار دهيد سپس صبر كنيد تا كاملا خنك شود. پنير خامه ­اي و شكر قنادي را در كاسه­ اي متوسط كاملا هم بزنيد بعد از مخلوط شدن كامل موارد خامه زده شده را به مخلوط اضافه كنيد و بعد از هم زدن مواد تا يك دست شدن كامل آن­ ها، مخلوط را روي بيسكوئيت خنك شده به صورت يكنواخت پهن كنيد. مخلوط­ هاي پودينك پسته و شير را با ليسك 3 دقيقه بزنيد و روي لايه ­ي پنير خامه­ اي بريزيد و 5 دقيقه صبر كنيد تا خنك شود. سپس با باقي مانده­ ي خامه روي دسر را بپوشانيد. دسر را به مدت 4 ساعت در يخچال قرار دهيد. يادتان باشيد قبل از سرو باقي مانده­ ي پسته ­هاي خرد شده را روي دسر بپاشيد.

 

خريد پسته با كيفيت و قيمت مناسب

 

  • دسر پسته و مارشمالو

مواد لازم:

1 فنجان خامه قنادي

½ فنجان پودينگ پسته

1 قاشق چاي خوري رنگ سبز خوراكي

1 فنجان مارشمالوي كوچك

½ فنجان آناناس خرد شده

 

طرز تهييه:

خامه قنادي را در كاسه­ اي متوسط با پودينگ پسته مخلوط كنيد تا يك دست شود به اين مخلوط چند قطره رنگ خوراكي سبز اضافه كنيد تا رنگ پسته اي بيشتري به خود بگيرد و سپس كاملا بهم بزنيد تا يكنواخت شود. حالا نوبت اضافه كردن مارشمالوهاي كوچك است. مي­توانيد از مارشمالوهاي صورتي استفاده كنيد تا دسر شما تركيب رنگ جذاب ­تري داشته باشد. براي مرحله ­ي آخر آناناس هاي خورد شده را به مخلوط اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا طعم مواد در هم آميخته شود. دسر را به مدت 2 ساعت در فريزر قرار دهيد سپس مي­توانيد با خرده­ هاي پسته دسر خود را تزئين كنيد. نوش جان

 

  • كيك پسته

تهيه­ ي كيك پسته بسيار آسان است. اين كيك به علت استفاده پسته در آن در علاوه بر طعم مطبوعي كه دارد خواص بسياري براي سلامتي دارد. اگر دقيقا مطابق با دستورالعمل ذكر شده كيك را بپزيد كيكي بسيار لطيف و مرطوب خواهيد داشت. براي اينكه ظاهر كيك زيبا باشه از قالب مناسب استفاده كنيد. اين كيك با استفاده از پودر كيك آماده تهييه مي­شود كه براي همه­ ي افراد استفاده از آن راحت است البته با ترفندهايي كه به شما آموزش مي ­دهيم اصلا آماده بودن پودر كيك شما به نظر نمي­آيد. اما اگر دستور پودر كيك سفيد داريد مي­ توانيد به جاي پودر آماده از آن استفاده كنيد

مواد لازم:

پودر آماده كيك سفيد

پودر فوري پسته

تخم مرغ­ هاي نسبتا بزرگ

سون آپ

روغن سبزيجات

عصاره بادام

مغز پسته خرد شده

پودر قند

 

طرز تهييه:

مخلوط كيك، پودر پودينگ فوري پسته ، تخم مرغ، سون­آپ، روغن گياهي و عصاره بادام را باهم مخلوط كنيد. آن را با همزن برقي بزنيد تا مواد كاملا يكنواخت شود. پسته ­هاي خرد شده را اضافه كنيد. يك ظرف 10 تا 12 اينچي كره بزنيد و آرد بپاشيد. سپس مخلوط را در ظرف بريزيد و در فر بگذاريد. براي اطمينان حاصل كردن از پخت كامل كيك خلال دنداني را در كيك فرو كنيد اگر خلال دندان كاملا تميز بيرون آيد يعني كيك شما كاملا پخته شده. بعد از خنك شدن، روي سيني كه با پودر قند پوشيده شده كيك را خارج كنيد.

در تهيه ­ي اين كيك بايد مطابق با دستور پخت درج شده بر پشت جعبه پودر كيك عمل كنيد اما براي بهتر شدن كيك، تغييرات زير را اعمال كنيد

سون آپ را به مخلوط كيك اضافه كنيد. اين كار باعث مي­شود كيك بسيار نرم و سبك باشد. مي­توانيد براي اين مرحله از شير، آب يا آب گازدار استفاده كنيد.

يك فنجان پودر نارگيل شيرين شده رو به كيك اضافه كنيد. با اين كار كيك شما خوش طعم و خوش­بو مي ­شود.

در پايان براي تزئين از شكلات آب شده با پودر قند استفاده كنيد.

اين كيك در دماي اتاق بين 1 تا 2 روز دوام خواهد داشت. در صورت نگهداري در يخچال تا 5 روز تازه خواهد ماند در نظر داشته باشيد كه براي جلوگيري از خشك شدن كيك آن را حتما با سلفون بپوشانيد. همچنين ميتوانيد كيك را تا 2 ماه در فريزر نگه داريد.

 

براي خريد پسته­ با كيفيت و قيمت مناسب مي­توانيد از پسته­ چي كمك بگيريد

ميان وعده هاي مغذي با طعم پسته