دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

فروش پسته

۱ بازديد

آنچه از فوايد مصرف پسته نمي دانيد

مغز پسته بسيار منحصر به فرد و ارزشمند است. عطر و طعم مطبوعي دارد و رنگ آن به ظرف آجيل طراوت و زيبايي مي­دهد. پسته يكي از قديمي­ترين آجيل­هاي جهان است كه از هزاران سال پيش در خاورميانه رشد    مي­كند و ميان مردم جايگاه خاصي داشته است. نام پسته حتي در كتاب مقدس نيز ذكر شده است كه نشان از تاريخ غني پسته به عنوان منبع غذاي ارزشمند دارد. مانند تمام مغزها پست نيز حاوي مواد مغذي بسياري است با اين حال خواص منحصر به فردي نيز دارد كه آن را از ساير مغزها متمايز مي­كند. مي­توان پسته را به شيوه­هاي مختلف مصرف كرد مثلا شما مي­توانيد آن را به تنهايي به عنوان يك ميان وعده سالم مصرف كنيد يا در سالادهاي مختلف و يا در كنار ميوه­هاي خشك شده، بر روي ماهي يا گوشت از پسته استفاده كنيد. در ادامه به مزاياي ويژه و منحصر به فرد پسته مي­پردازيم. پسته چي مرجع خريد پسته و فروش پسته

  • پسته يك منبع غني از پروتئين است.

بيشتر مغزها به اندازه­ي خود حاوي مقادير زيادي پروتئين هستند و پسته نيز ازين قاعده مستثني نيست. يك وعده 1 اونسي از پسته ( تقريبا 49 مغز پسته) حاوي 6 گرم پروتئين است. بدن اين پروتئين را به اسيد آمينه تشكيل دهنده­ي آن تجزيه مي­كند و از آن براي ترميم بافت ها يا ملكول هاي جديد استفاده مي­كند. به علاوه خوردن غذاهاي سرشار از پروتئين به فرد كمك مي­كند تا احساس سيري كند و كمتر هوس غذاهاي ناسالم داشته باشد اين موضوع پسته را به يك ميان وعده عالي براي كنترل و كاهش وزن تبديل كرده است. پسته حاوي مقاديري از مهاركننده هاي سنتز نيتريك اسيد (NO) مبتني بر آرژينين است كه براي تحقيقات آزمايشگاهي و كلينيكي مورد توجه ويژه اي است. بنابر اين پسته مي­تواند نقش مهمي در محافظت از بدن در برابر بيماري هاي مرتبط با سنتز نيتريك اسيد داشته باشد. براي اطلاع از قيمت پسته كليك كنيد.

  • پسته ها ميزان اندازه اي از اسيدهاي چرب مفيد دارند.

پسته يك ماده­ي غذايي پرچرب است اما اين موضوع از عيوب اين مغز نيست چرا كه در هر وعده پسته حاوي 13 گرم چربي است كه فقط 2 گرم ازين 13 گرم چربي، چربي اشباع شده است. چربي­هاي اشباع شده چربي­هاي ناسالمي هستند كه خطر بيماري­هاي قلبي عروقي را افزايش مي­دهند و ارتباط مستقيم با بيماري هاي قلبي عروقي دارند. بقييه چربي­هاي پسته چربي­هاي اشباع نشده هستند كه در واقع از قلب محافظت مي­كنند امگا3 ازين قبيل اسيد چرب­هاست، با سطح پايين كلسترول بد و سطح بالايي از كلسترول خوب. پسته حاوي اسيد آلفا لينولئيك است. اسيد آلفا لينوليك يك نوع اسيد چرب امگا3 است كه مي­تواند به DHA و EPA تبديل شود. دو شكل ديگر امگا 3 فقط در منابع حيواني يافت مي­شوند. بنابراين براي وگان­ها و وجترين­ها مناسب ترين راه تامين اين انواع امگا 3 مورد نياز بدن مصرف پسته است. همچنين با توجه به ميزان پروتئين بالاي پسته در برابر ميزان كم چربي اشباع شده و اشباع نشده و در نتيجه كالري كم، مصرف پسته براي افرادي كه قصد كاهش وزن دارند انتخابي با طعم مناسب، كالري كم و مواد مغذي زياد است و مي­تواند ميان وعده اي عالي به شمار آيد.

  • پسته حاوي آنتي اكسيدان هاي مفيد و مورد نياز بدن است.

سلول­هاي ما با پيرتر شدن، آسيب اكسيداتيو ميبيندد. اين موارد مي­تواند مربوط به وجود راديكال­هاي آزاد باشد كه مي­توانند آسيب قابل توجهي به سلول ها وارد كنند. دسته اي از ملكول ها كه آن ها را آنتي اكسيدان مي­ناميم مي­توانند اين راديكال هاي آزاد را جارو كرده و از بخش قابل توجهي از آسيب وارده به سلول ها را معكوس كنند. پسته منبعي غني و عالي آنتي اكسيدان هايي از جمله لوتئين ، بتاكاروتن و گاما توكوفرول است. بتاكاروتن به عنوان پيش ماده­ي ويتامين A عمل مي­كند (ويتامين A از بتاكاروتن ساخته مي­شود) در حالي كه گاما توكوفرول به عنوان پيش ماده ويتامين E در بدن استفاده مي­شود. هر دو ويتامين A و E كه در بالا ماده هاي پيش ساز آن­ها ذكر شد داراي عملكرد آنتي اكسيداني بسيار بالايي هستند. مطالعات نشان داده­اند مصرف همه­ي انواع پسته ( پسته اوحدي، پسته بادامي، پسته فندوقي و ..) با توجه به اينكه داراي مواد مغذي فوق الذكر هستند روشي عالي براي كم كردن برخي آسيب هاي اكسيداتيو است. در مطالعاتي راجع به اثرات پسته محققين به طور تصادفي دريافتند كه مصرف روتين پسته با سطح پايين كلسترول مضر LDL در خون مرتبط است. بر طبق نظر محققين اين امر ممكن است به دليل آنتي اكسيدان هاي موجود در پسته باشد.

  • پسته منبعي غني و عالي براي فسفر معدني است.

براي عملكرد فيزيولوژيكي صحيح و عالي، بدن ما به عنصر فسفر احتياج دارد. تامين اين عنصر براي بدن امري ضروري و حياتي است. فسفر علاوه بر اينكه عضو مهمي از ساختار تمام سلول هاي بدن است؛ انواع واكنش هاي فيزيولوژيكي را تنظيم مي­كند. تامين فسفر كافي براي بدن تضمين كننده­ي توليد انرژي توسط سلول ها و عملكرد مناسب متابوليسمي بدن است همچنين باعث تقويت استخوان ها مي­شوند. در نظر داشته باشيد كه يك پيمانه­ي يك اونسي از انواع پسته (پسته بادامي ، پسته فندوقي ، پسته اوحدي و .. ) حاوي 137 ميلي گرم فسفر است كه اين ميزان حدودا 14% از نياز روزانه فرد را تامين مي­كند.

  • پسته حاوي ويتامين ضروري B6 است.

ويتامين B6 فوايد بسيار زيادي دارد و از ضروري ترين موادهاي آلي براي بدن است. عدم دريافت ميزان كافي از اين ويتامين خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي، انواع خاصي از سرطان و اختلال عملكرد شناختي به همراه دارد. بنابر اين يك رژيم غذايي سالم با مصرف ميزان كافي از پسته مي­تواند خطر ابتلا به دامنه­ي گسترده اي از بيماري ها را كاهش دهد. دريافت ميزان كافي از ويتامين B6 از طريق رژيم غذايي مناسب علاوه بر بهبود بخشيدن به سلامت قلبي عروقي به عملكرد سريع مغزي فرد نيز كمك مي­كند. ميزان مناسب اين ويتامين براي بانوان مقدار 1.5 ميلي گرم به صورت روزانه و براي آقايان روزانه 2 ميلي گرم است. اين در حاليست كه يك وعده پسته شامل يك اونس پسته حاوي 0.4 ميلي گرم ويتامين B6 است. اين ميزان از ويتامين B6 موجود در پسته به شما كمك مي­كند تا بتوانيد علاوه بر لذت بردن از طعم و عطر مطبوع و دلنشين پسته، ميزان توصيه شده از ويتامين ضروري B6 را نيز تامين كنيد. براي خريد و فروش پسته كليك كنيد

  • پسته براي عملكرد روده بسيار مفيد است

اكثر مغزهاي آجيل از فيبر غني هستند. يبوست با با منظم كردن حركات روده از بين مي­رود؛ مصرف فيبر به ميزان كافي باعث منظم شدن حركت مواد در روده ها مي­شود. دفع راحت و كامل مواد هضم نشده به داشتن سيستم هضم و دفعي سالم و در نتيجه پوستي شفاف منجر مي­شود. از انواع فيبر مي­توان به پري بيوتيك اشاره كرد. پري بيوتيك ماده­ي مغذي خوبي براي باكتري هاي مفيد روده است. كمك به تكثير و توليدمثل باكتري هاي مفيد روده با تغذيه­ي آن­ها از افزايش و توليد مثل باكتري هاي مضر روده جلوگيري مي­كند. در سال 2012 تحقيقاتي بر روي فوايد پسته انجام شد. بر طبق اين تحقيقات خوردن پسته مي­تواند باعث افزايش جمعيت باكتري­ هاي مفيد روده شود. در  اين تحقيقات شركت كننده ها موظف به رعايت رژيم خاصي شدند. شكت كننده ها به سه گروه تقسيم شدند و در رژيم غذايي هر يك از گروه ها ميزان خاصي از پسته گنجانده شده بود. اين ميزان شامل 0 اونس پسته براي گروه اول، 1.5 اونس پسته براي گروه دوم و 3 اونس پسته براي گروه سوم مي­شد. محققين با جمع آوري نمونه­ هاي مدفوع شركت كننده ها و بررسي اين نمونه ها به اين نتيجه رسيدند كه افرادي كه به صورت روزانه 3 اونس پسته مصرف مي­كردند نسبت به ساير گروه ها كاهش چشم گيري در ميزان باكتري هاي مضر روده­اشان داشته اند. خريد اينترنتي پسته علاوه بر راحت و ساده بودن به شما كمك مي كند تا در وقت خود صرفه جويي كنيد.

 

 آنچه از فوايد مصرف پسته نمي دانيد

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد