قبلا راجع به فوايد پسته مقالات مختلف ي رو بررسي كرده بوديم و تاثير مثبتش روي دستگاه هاي مختلف بدن برامون مشخص شد. امروز ميخوام بهتون چند روش خوشمزه تر خوردن پسته رو پيشنهاد بدم. همون طور كه همگي ميدونيد ميشه از پسته تو بستني، كيك و ساير دسرها و خوردني ها استفاده كرد. با اين كار هم بشقاب غذايي متنوع تري داريم و هم غذاي سالمي مصرف ميكنيم. براي خريد پسته ي با كيفيت و قيمت مناسب از پسته چي كمك بگيريد
- بستني پسته اي
مواد لازم:
1 فنجان پسته پوست شده بدون نمك
¾ فنجان شكر
2 فنجان شير (از شير كم چرب يا بدون چربي استفاده نكنيد)
½ قاشق چاي خوري عصاره بادام
4 عدد زرده تخم مرغ
1 فنجان خامه زده شده
¾ فنجان پسته ي برشته شده بدون نمك (درشت خرد كنيد)
براي اطلاع از قيمت پسته كليك كنيد
طرز تهيه:
1 فنجان پسته را با 4/1 فنجان شكر ميكس كنيد. شير و مخلوط پسته ي خرد شده با شكر را در قابلمه بريزيد، حرارت دهيد تا به جوش آيد. مخلوط را از روي حرارت برداريد عصاره ي بادام را به مخلوط اضافه كنيد. زرده ي تخم مرغ و ½ فنجان شكر را در يك كاسه ي متوسط مخلوط كنيد. مخلوط شير داغ و پسته را به تدريج به مخلوط اضافه كنيد. با حرارت ملايم تا قبل از به جوش آمدن مخلوط، به خوبي و مرتبا آن را هم بزنيد سپس صاف كنيد و دو ساعت زمان بدهيد تا سرد شود. سپس 1فنجان خامه و پسته خرد شده را به مخلوط اضافه كنيد. مخلوط رو داخل بستني ساز بر طبق دستورالعمل شركت سازنده ي بستني سازتون آماده كنيد و سپس به فريزر منتقل كنيد و 3 ساعت صبر كنيد تا بستني شما آماده شود.
- دستر پسته اي
مواد لازم:
½ فنجان پسته خورد شده
½ فنجان كره ي له شده
1 فنجان آرد
1 قاشق غذاخوري شكر
250 گرم پنير خامه اي قالبي خرد شده
1 فنجان شكر قنادي
1كيلوگرم خامه زده شده
2 بسته پودينگ فوري پسته
½ تا 2 فنجان شير سرد
طرز تهييه:
در مرحله ي اول فر با دماي 325 فارنهايت گرم كنيد. از آجيل ها يك قاشق برداريد و باقي آن را با كره، آرد و شكر را كاملا مخلوط كنيد سپس مواد را در ته ظرف صاف و با پشت قاشق محكم فشرده كنيد. 15 دقيقه در فر قرار دهيد سپس صبر كنيد تا كاملا خنك شود. پنير خامه اي و شكر قنادي را در كاسه اي متوسط كاملا هم بزنيد بعد از مخلوط شدن كامل موارد خامه زده شده را به مخلوط اضافه كنيد و بعد از هم زدن مواد تا يك دست شدن كامل آن ها، مخلوط را روي بيسكوئيت خنك شده به صورت يكنواخت پهن كنيد. مخلوط هاي پودينك پسته و شير را با ليسك 3 دقيقه بزنيد و روي لايه ي پنير خامه اي بريزيد و 5 دقيقه صبر كنيد تا خنك شود. سپس با باقي مانده ي خامه روي دسر را بپوشانيد. دسر را به مدت 4 ساعت در يخچال قرار دهيد. يادتان باشيد قبل از سرو باقي مانده ي پسته هاي خرد شده را روي دسر بپاشيد.
خريد پسته با كيفيت و قيمت مناسب
- دسر پسته و مارشمالو
مواد لازم:
1 فنجان خامه قنادي
½ فنجان پودينگ پسته
1 قاشق چاي خوري رنگ سبز خوراكي
1 فنجان مارشمالوي كوچك
½ فنجان آناناس خرد شده
طرز تهييه:
خامه قنادي را در كاسه اي متوسط با پودينگ پسته مخلوط كنيد تا يك دست شود به اين مخلوط چند قطره رنگ خوراكي سبز اضافه كنيد تا رنگ پسته اي بيشتري به خود بگيرد و سپس كاملا بهم بزنيد تا يكنواخت شود. حالا نوبت اضافه كردن مارشمالوهاي كوچك است. ميتوانيد از مارشمالوهاي صورتي استفاده كنيد تا دسر شما تركيب رنگ جذاب تري داشته باشد. براي مرحله ي آخر آناناس هاي خورد شده را به مخلوط اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا طعم مواد در هم آميخته شود. دسر را به مدت 2 ساعت در فريزر قرار دهيد سپس ميتوانيد با خرده هاي پسته دسر خود را تزئين كنيد. نوش جان
- كيك پسته
تهيه ي كيك پسته بسيار آسان است. اين كيك به علت استفاده پسته در آن در علاوه بر طعم مطبوعي كه دارد خواص بسياري براي سلامتي دارد. اگر دقيقا مطابق با دستورالعمل ذكر شده كيك را بپزيد كيكي بسيار لطيف و مرطوب خواهيد داشت. براي اينكه ظاهر كيك زيبا باشه از قالب مناسب استفاده كنيد. اين كيك با استفاده از پودر كيك آماده تهييه ميشود كه براي همه ي افراد استفاده از آن راحت است البته با ترفندهايي كه به شما آموزش مي دهيم اصلا آماده بودن پودر كيك شما به نظر نميآيد. اما اگر دستور پودر كيك سفيد داريد مي توانيد به جاي پودر آماده از آن استفاده كنيد
مواد لازم:
پودر آماده كيك سفيد
پودر فوري پسته
تخم مرغ هاي نسبتا بزرگ
سون آپ
روغن سبزيجات
عصاره بادام
مغز پسته خرد شده
پودر قند
طرز تهييه:
مخلوط كيك، پودر پودينگ فوري پسته ، تخم مرغ، سونآپ، روغن گياهي و عصاره بادام را باهم مخلوط كنيد. آن را با همزن برقي بزنيد تا مواد كاملا يكنواخت شود. پسته هاي خرد شده را اضافه كنيد. يك ظرف 10 تا 12 اينچي كره بزنيد و آرد بپاشيد. سپس مخلوط را در ظرف بريزيد و در فر بگذاريد. براي اطمينان حاصل كردن از پخت كامل كيك خلال دنداني را در كيك فرو كنيد اگر خلال دندان كاملا تميز بيرون آيد يعني كيك شما كاملا پخته شده. بعد از خنك شدن، روي سيني كه با پودر قند پوشيده شده كيك را خارج كنيد.
در تهيه ي اين كيك بايد مطابق با دستور پخت درج شده بر پشت جعبه پودر كيك عمل كنيد اما براي بهتر شدن كيك، تغييرات زير را اعمال كنيد
سون آپ را به مخلوط كيك اضافه كنيد. اين كار باعث ميشود كيك بسيار نرم و سبك باشد. ميتوانيد براي اين مرحله از شير، آب يا آب گازدار استفاده كنيد.
يك فنجان پودر نارگيل شيرين شده رو به كيك اضافه كنيد. با اين كار كيك شما خوش طعم و خوشبو مي شود.
در پايان براي تزئين از شكلات آب شده با پودر قند استفاده كنيد.
اين كيك در دماي اتاق بين 1 تا 2 روز دوام خواهد داشت. در صورت نگهداري در يخچال تا 5 روز تازه خواهد ماند در نظر داشته باشيد كه براي جلوگيري از خشك شدن كيك آن را حتما با سلفون بپوشانيد. همچنين ميتوانيد كيك را تا 2 ماه در فريزر نگه داريد.
براي خريد پسته با كيفيت و قيمت مناسب ميتوانيد از پسته چي كمك بگيريد
ميان وعده هاي مغذي با طعم پسته