یکشنبه ۲۳ شهریور ۰۴

خريد پسته

۴ بازديد

خريد پسته

پسته نوعي دانه­ي مغذي است كه فوايد بسياري براي سلامتي دارد. پسته منبع غني از آنتي­اكسيدان و فيبر است. تحقيقات حاكي از آن است كه انسان­ها بيشتر از هزاران سال است كه پسته مي­خورند. امروزه مردم از پسته به اشكال مختلف مانند بستني يا سالاد در برنامه­ي غذايي خود استفاده مي­كنند. همچنين خريد پسته نيز شكل جديدي به خود گرفته است. با همه­گير شدن اينترنت مي­توان به صورت آنلاين از قيمت پسته مطلع شد و براي خريد اينترنتي پسته اقدام كرد. در ادامه به فوائد پسته بر اساس تحقيقات علمي مي­پردازيم. سايت پسته چي مرجع فروش پسته با بسته بندي هاي زيبا و قيمت مناسب مي باشد.

  • سرشار از مواد مغذي

بر طبق تحقيقات علمي همه انواع پسته ( پسته اوحدي، پسته فندوقي، پسته اكبري و... ) حاوي مواد مغذي بااهميتي هستند. بر طبق تحقيقات دپارتمان كشاورزي ايالات متحده ­ي آمريكا، 1 اونس يا تقريبا 49 هسته­ي تف نداده­ي پسته، 159 كالري، 5.72 گرم پروتئين، 12.85 گرم چربي، 7.70 گرم كربوهيدرات، 3.00 گرم فيبر، 2.17 گرم شكر، 34 ميلي­گرم منيزيم، 291 ميلي­گرم پتاسيم، 139 ميلي­گرم فسفر، 0.482 ميلي­گرم ويتامين6B و 0.247 ميلي­گرم تيامين.

يك وعده پسته حدود 37 درصد از ميزان توصيه شده­ي ويتامين6B (حدود 1.3ميلي­گرم براي بزرگسالان) را تامين ميكند. ويتامين6B در رابطه با متابوليسم پروتئين و رشد شناختي نقش اصلي را ايفا مي­كند.

  • كالري كم

در ميان مغزهاي موجود در آجيل، پسته يكي از كم­كالري­ترين دانه­هاست. اين يعني افراد مي­توانند با بهره­گيري از فوايد پسته راحت­تر در محدوده­ي ميزان كالري مجاز روزانه­اشان بمانند. براي مثال 1 اونس از ماكاداميا يا همان فندوق استراليايي حاوي 204 كالري است و 1 اونس از پيكن يا همان گردوي آمريكايي 196 كالري فراهم مي­كند اين در حاليست كه 1 اونس از پسته فندوقي تنها 159 كالري دارد.

  • سرشار از انتي اكسيدان

آنتي­اكسيدان­ها نقشي جدي در سلامت فرد دارند، آن­ها خطر ابتلا به سرطان و ساير بيماري­ها را با جلوگيري از آسيب سلول­هاي بدن كاهش مي­دهند. دانه­هاي آجيل داراي تركيبات آنتي­اكسيداني هستند اما در ميان آن­ها پسته اوحدي سطح بالاتري از آنتي­اكسيدان را در اختيار قرار مي­دهد. تحقيقات نشان مي­دهند كه پسته سطح بالايي از آنتي­اكسيدان­هايگاما-توكوفرول، فيتواسترول و كاراتنوئيد گزانتوفيل دارد. اين مواد علاوه بر آنتي­اكسيدان خواص ضد التهابي نيز دارند. در يك تحقيقات كوچك با حضور 28 شركت­كننده كه سطح كلسترول خون آن­ها بالا بود محققين نشان دادند افرادي كه يك يا دو وعده در روز و به مدت چهار هفته پسته مصرف مي­كردند در مقايسه با افرادي كه پسته در رژيم آن­ها وجود نداشت سطح آنتي­اكسيدان­هاي الفاكاروتن، بتاكاروتن و لوتئين بالاتر است.

  • مفيد براي چشم

پسته منبعي غني از آنتي­اكسيدان­هاي لوتين و زآگزانتين است. جالب است بدانيد اين آنتي­اكسيدان­ها براي سلامت چشم ضروري هستند. بر طبق اظهارات انجمن بينايي­سنجي آمريكا، لوتين و زآگزانتين تغييرات ايجاد شده در شرايط چشم كه بر اثر افزايش سن رخ مي­دهند مانند آب مرواريد و تباهي لكه زرد را كاهش مي­دهند. تباهي لكه زرد و آب مرواريد شايع­ترين دلايل كوري در آمريكا هستند. داشتن يك رژيم غذايي سالم با مصرف به اندازه­ي پسته روشي مطمئن براي جلوگيري از اين قبيل بيماري­هاست.

  • فوايد پسته براي روده

تمام دانه­هاي آجيل از فيبر غني هستند. فيبر با كمك به حركت منظم مواد در روده­­­ها از يبوست جلوگيري مي­كند اين فرايند به داشتن يك سيستم هضم و دفع سالم منجر مي­شود. پري­بيوتيك كه از انواع فيبر است ماده­ي مغذي خوبي براي باكتري­هاي مفيد روده است. تغذيه­ي باكتري­هاي مفيد روده با كمك به تكثير آن­ها از افزايش جمعيت باكتري­هاي مضر جلوگيري مي­كند. بر طبق تحقيقات كوچكي در سال 2012 خوردن پسته مي­تواند باعث افزايش جمعيت باكتري­هاي مفيد روده شود. در اين تحقيقات شركت كننده­ها موظف به رعايت رژيم خاصي شدند كه شامل مصرف 0 اونس، 1.5 اونس، يا 3 اونس از پسته يا بادام مي­شد. محققين با جمع­آوري نمونه­هاي مدفوع شركت كننده­ها و بررسي آن­ها به اين نتيجه رسيدند كه افرادي كه روزانه 3 اونس پسته مصرف مي­كردند در مقايسه با افرادي كه بادام مصرف كردند كاهش پتانسل رشد در باكتري­هاي مضر روده­اشان بسيار بيشتر بود.

  • منبع غني از پروتئين براي گياهخواران و وگان­ها

در هر اونس از پسته به ميزان 6گرم پروتئين وجود دارد. اين ميزان از پروتئين مي­تواند مقدار قابل توجهي از پروتئين روزانه فرد را تشكيل دهد. پروتئين 21 درصد از مجموع وزن پسته را تشكيل مي­دهد اين ميزان باعث مي­شود پسته منبع خوبي براي تامين پروتئين افراد وگان و گياهخوار محسوب شود. پسته در مقايسه با ساير مغزها نرخ بالاتري از آمينواسيدهاي ضروري را نشان مي­دهد.

  • مصرف مرتب آجيل خطر ابتلا به اضافه وزن را كاهش مي­دهد

پسته براي افرادي كه تمايل به كاهش و يا تثبيت وزن دارند مفيد است. با توجه به نرخ مواد مغذي موجود در پسته افراد مي­توانند بدون خارج شدن از حدود حداكثر كالري دريافتي روزانه­اشان از پسته و مواد مغذي آن بهره ببرند. در سال 2012 مطالعه­اي نشان داد افرادي كه 1.87 اونس پسته را به صورت روزانه و در دوره­هاي بيشتر از 12 هفته مصرف كردند شاخص توده بدني پايين­تري نسبت به افرادي دارند كه اصلا از پسته در رژيم غذايي خود استفاده نمي­كنند. البته تحقيقات نشان داده­اند كه پوست كندن پسته نيز باعث كنترل ميزان كالري دريافتي فرد مي­شود چرا كه ديدن پوست پسته­ها باعث يادآوري ميزان پسته مصرف شده مي­شود.

  • اهميت مصرف پسته براي سلامت قلب

خانم­هايي كه مكررا آجيل مصرف مي­كنند از فوائد ضد بيماري­هاي قلبي عروقي آن به خوبي بهره­مند مي­شوند. در تحقيقاتي 12ساله بر روي سلامتي بانوان كه در سال 2001 منتشر شد رابطه­اي كوچكي بين مصرف منظم آجيل و كاهش خطر مرگ بر اساس دلايل ديگر عيان شد. پسته با كاهش ميزان كلسترول و فشار خون مي­تواند از قلب در حالت­هاي خاص محافظت كند. در تحقيقاتي كه بر روي يك گروه 28 نفره به منظور بررسي اثر پسته بر سلامت قلب انجام شد مشخص شد كه دو وعده مصرف پسته به صورت روزانه خطر ابتلا به بيماري­هاي قلبي عروقي را كاهش مي­دهد. مطالعه­ي ديگري نشان داد كه پسته مي­تواند به كاهش سطح مضر كلسترول خون كمك كند. بررسي 21 مقاله در سال 2015 ثابت كرد كه مصرف منظم آجيل مي­تواند به ميزان قابل توجهي فشار خون افرادي كه ديابت نوع 2 ندارند را كاهش دهد. پسته در مقايسه با بقييه مغزهاي آزمايش شده در كاهش فشار خون سيستوليك و دياستوليك بيشترين تأثير را نشان مي­دهد.

  • كاهنده­ قند خون

شاخص گليسمي پسته پايين است، به اينصورت بعد از مصرف پسته پسته داراي شاخص گليسمي پايين است ، بنابراين بعد از خوردن كسي باعث افزايش شديد قند خون نمي شود. در يك مطالعه كوچك با 10 نفر داوطلب مشخص شد پسته زماني كه با يك وعده غذايي غني از كربوهيدرات مانند نان سفيد مصرف شود قند خون بالا را كاهش مي­دهد. محققان پيشنهاد مي­كنند براي جلوگيري از خطر ديابت از آجيل در رژيم غذايي خود استفاده كنيم. مطالعه ديگري نشان مي­دهد خوردن پستهبه عنوان ميان وعده براي كنترل سطح قند خون، فشار خون، چاقي و ماركرهاي التهاب مفيد است.

10-      كاهش خطر ابتلا به سرطان رودهپسته خطر ابتلا به برخي سرطان­ها را كاهش مي­دهد. پسته به دليل داشتن مقدار زيادي فيبر براي پيشگيري از سرطان روده بسيار مفيد است. در سال 2017 محققين نشان دادند كه تف دادن مغزها تاثيري در اثربخشي آن­ها براي جلوگيري از سرطان ندارد.

براي مشاهده قيمت پسته به فروشگاه سايت مراجعه فرماييد.

 

خواص پسته و تاريخچه مصرف آن

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.